.
 
 

Växter för vårt tuffa klimat hos Rydlinge Plantskola

En stor drivkraft i mitt arbete är att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av odlingsvärda växter som klarar vårt tuffa klimat. För att klara detta bedriver vi egna försök på nya växter och efter nästan 40 års erfarenhet har vi fått många nya erfarenheter och ett rikt sortiment som ständigt utvecklas. Klicka i menyn här ovan på de olika gröna kategorierna så kan du titta på växtsortimentet för 2018.

ARVSANLAG BETYDER NÄSTAN ALLT

En bra bakgrund är viktig i alla sammanhang. Goda gener och en bra uppväxtmiljö är en bra grogrund, för oss människor. Men även i växtriket. Vi söker alltid efter att hitta rätt ”DNA” på våra växter. Vi har rätt ”stamträd” inte bara på våra träd, utan även på vårt stora sortiment av buskar och perenner.

”UTVECKLINGSAVDELNINGEN – GRUNDEN I VÅR KVALITETSSATSNING”

På Rydlinge Plantskola har vi en avdelning där vi testar och utvärderar växter. Efter flera års odling ser vi vilka arter som klarar vårt tuffa klimat, utvecklas på rätt sätt och platsar i vårt sortiment. Många av växterna kommer ursprungligen från delar av Ryssland, där förhållandena lindrigt sagt är kärvare än våra. Men vi har även odlat kontakter med kollegor i Finland, Norge, Kanada och norra USA, som nu börjar ge skörd.
Därför kan vi alltid erbjuda nyheter för våra kunder. Låt dig inspireras och beskåda resultatet av vårt utvecklingsarbete.

 
 
wenlink.com Domain For Sale
QQ731562 Email:
The Domain Name wenlink.com can be for sale
You can choice one method to get wenlink.com
Please From our QQ/WeChat/Email To negotiation Pice and Transaction Method

You can select one of the following Professional Platform to trade wenlink.com
Please From our QQ/WeChat/Email To negotiation Pice and Transaction Method

How much should you bid? View Weekly sales reports. and Annual sales reports.
Make Your Offer
Make the wenlink.com offer
We will email to you as soon as possible
Copyright © 2005-2020 wenlink.com All Rights Reserved. ׽̳ ƽ׽̳ Ѷƽ׽̳ QQ